четверг, 19 марта 2020 г.

ДО УВАГИ УЧНІВ ГРУПИ 1


ДО УВАГИ УЧНІВ ГРУПИ 1

Шановні учні! Під час карантину повторити опрацьовані теми. Після відновлення навчального процесу буде проведена комплексна контрольна робота. Зразок надається.

! Зверніть увагу, що вам пропонується 3 страви, з яких необхідно вибрати одну та дати відповіді на поставлені питання.


Зразок комплексного кваліфікаційного завдання
з професії: код 5122 «Кухар»
Ви працюєте кухарем 3 розряду
Вам пропонується:
-         дати товарознавчу характеристику сировини та вказати на вимоги до її якості відповідно до запропонованих варіантів;
-         описати послідовність приготування страви, вимоги до якості, правила подачі;
-         описати організацію робочого місця кухаря, підібрати інвентар, посуд;
-         підібрати, обґрунтувати вид технологічного обладнання, описати його будову, принцип дії, правила експлуатації;
-         виконати розрахунок сировини на задану кількість порцій;
-         вказати безпечні умови праці, вимоги виробничої санітарії та особистої гігієни при виконанні даних робіт відповідно до запропонованих варіантів:

Варіант
Назва страви
Кількість порцій
1
Юшка рибна херсонська
27
2
Каша грибна чумацька
35
3
Галушки картопляні
43

Термін виконання завдання – 4 години

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Консультація