02.06.2020
Практична робота 4. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок.
Виконати завдання, подані за посиланням та надіслати на пошту (або Вайбер).
https://docs.google.com/document/d/1oD6PgD1kWleQGfgB9l5rsiOskzheucCpYUcY3A7eSw4/edit?usp=sharing
25.05.2020
Практична робота 3. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок.
Виконати завдання, подані за посиланням та надіслати на пошту (або Вайбер).
https://docs.google.com/document/d/1oD6PgD1kWleQGfgB9l5rsiOskzheucCpYUcY3A7eSw4/edit?usp=sharing
22.05.2020
Складання калькуляціних карток.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1rYOXu-dMLWUhZV4fxDtvXrUOkepSvuKHnZQ88BCWRmo/edit?usp=sharing
18.05.2020
Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1rYOXu-dMLWUhZV4fxDtvXrUOkepSvuKHnZQ88BCWRmo/edit?usp=sharing
15.05.2020
Порядок розрахунку продажної ціни на готові на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/15mcwtSNYuH20dd7-ozs4Vf3W1Yh2CJbofw_a5TiwwgE/edit?usp=sharing
08.05.2020
Порядок розрахунку суми націнок та продажної ціни на сировину.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/15mcwtSNYuH20dd7-ozs4Vf3W1Yh2CJbofw_a5TiwwgE/edit?usp=sharing
04.05.2020
Тема 2. Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства.
Поняття про ціни. Види цін.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1MADY_y5cu7VVfL4IDakEQ0eN4obAZGH2xs6jhF_eobc/edit?usp=sharing
17.04.2020
Практична робота 2. Розрахунок взаємозаміни сировини.
Д/З: Використовуючт збірник рецептур, зробіть заміни сировини:
1) соус томатний замініть пастою томатною в соусі червоному основному;
2) замініть дріжджі пресовані на дріжджі сухі в пиріжках здобних з дріжджового тіста.
Виконайте перерахунок.
13.04.2020
Практична робота 2. Розрахунок взаємозаміни сировини.
Д/З: Використовуючт збірник рецептур, зробіть заміни сировини:
1) в Борщі українському соус томатний замініть на томатну пасту;
2) в оладках з дріжджового тіста пресовані дріжджі замініть на сухі.
Виконайте перерахунок.
10.04.2020
Практична робота 1. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій та калькуляцій на страви.
Д/З: Виконати завдання, подані за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1R1ZNLpFP3_LjLCBWVIuYY0rlGimOYmJsU7PbihELuyY/edit?usp=sharing
06.04.2020
Тема: Нормативно-технологічні документи: призначення, використання
Практична робота 4. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок.
Виконати завдання, подані за посиланням та надіслати на пошту (або Вайбер).
https://docs.google.com/document/d/1oD6PgD1kWleQGfgB9l5rsiOskzheucCpYUcY3A7eSw4/edit?usp=sharing
25.05.2020
Практична робота 3. Розрахунок ціни реалізації на сировину, сум націнок.
Виконати завдання, подані за посиланням та надіслати на пошту (або Вайбер).
https://docs.google.com/document/d/1oD6PgD1kWleQGfgB9l5rsiOskzheucCpYUcY3A7eSw4/edit?usp=sharing
22.05.2020
Складання калькуляціних карток.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1rYOXu-dMLWUhZV4fxDtvXrUOkepSvuKHnZQ88BCWRmo/edit?usp=sharing
Порядок калькуляції продажної ціни на продукцію власного виробництва.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1rYOXu-dMLWUhZV4fxDtvXrUOkepSvuKHnZQ88BCWRmo/edit?usp=sharing
15.05.2020
Порядок розрахунку продажної ціни на готові на готові страви, напої, вироби з борошна, гарніри.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/15mcwtSNYuH20dd7-ozs4Vf3W1Yh2CJbofw_a5TiwwgE/edit?usp=sharing
08.05.2020
Порядок розрахунку суми націнок та продажної ціни на сировину.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/15mcwtSNYuH20dd7-ozs4Vf3W1Yh2CJbofw_a5TiwwgE/edit?usp=sharing
04.05.2020
Тема 2. Ціноутворення та калькуляція у закладах ресторанного господарства.
Поняття про ціни. Види цін.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1MADY_y5cu7VVfL4IDakEQ0eN4obAZGH2xs6jhF_eobc/edit?usp=sharing
17.04.2020
Практична робота 2. Розрахунок взаємозаміни сировини.
Д/З: Використовуючт збірник рецептур, зробіть заміни сировини:
1) соус томатний замініть пастою томатною в соусі червоному основному;
2) замініть дріжджі пресовані на дріжджі сухі в пиріжках здобних з дріжджового тіста.
Виконайте перерахунок.
13.04.2020
Практична робота 2. Розрахунок взаємозаміни сировини.
Д/З: Використовуючт збірник рецептур, зробіть заміни сировини:
1) в Борщі українському соус томатний замініть на томатну пасту;
2) в оладках з дріжджового тіста пресовані дріжджі замініть на сухі.
Виконайте перерахунок.
10.04.2020
Практична робота 1. Розрахунок сировини на необхідну кількість порцій та калькуляцій на страви.
Д/З: Виконати завдання, подані за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1R1ZNLpFP3_LjLCBWVIuYY0rlGimOYmJsU7PbihELuyY/edit?usp=sharing
06.04.2020
Тема: Нормативно-технологічні документи: призначення, використання
Використання нормативно-технологічної
документації для розрахунку сировини на необхідну кількість порцій та
калькуляцій на страви.
Д/З: Опрацювати матеріал за посиланням
Комментариев нет:
Отправить комментарий