Фізіологія харчування 1 гр.

22.05.2020

Нормування ліпідів у раціонах харчування
Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1CbScHyFpE3KqgLjnS2T9OtPl_5am65ahgMfvAaeGmuw/edit?usp=sharing

15.05.2020
Тема 2. Харчові речовини та їх фізіологічне значення для організму людини
Нормування білків у раціонах харчування (фізіологічне значення білків, джерела постачання, наслідки надлишку та дефіциту білків у харчовому раціону, добова потреба). 
https://docs.google.com/document/d/1keryv3MH68XwwbIqfvvFqAmXsd1Mh_niwpA_cpAqerY/edit?usp=sharing

08.05.2020
Поняття термінів "фізіологія" та "фізіологія харчування". Завдання фізіології харчування. Зміст предмету "Фізіологія харчування”.

Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1l7lIgJHDD4771ZRSM1aSXEl6MTk37O3HvsmcdP61GR4/edit?usp=sharing

24.04.2020

Тема 1. Вступ. Предмет і завдання курсу фізіологія харчування.

Історія розвитку харчування людини. Вплив харчування на стан здоров’я населення. Функції їжі. 

Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
 https://docs.google.com/document/d/1rDAmvMijBUQUjpwxPzGwred59wSQw7gBfk36HUysSE8/edit?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Консультація