22.05.2020
Нормування ліпідів у раціонах харчування
Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1CbScHyFpE3KqgLjnS2T9OtPl_5am65ahgMfvAaeGmuw/edit?usp=sharing
15.05.2020
https://docs.google.com/document/d/1keryv3MH68XwwbIqfvvFqAmXsd1Mh_niwpA_cpAqerY/edit?usp=sharing
08.05.2020
Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1l7lIgJHDD4771ZRSM1aSXEl6MTk37O3HvsmcdP61GR4/edit?usp=sharing
24.04.2020
Тема 1. Вступ. Предмет і завдання курсу фізіологія харчування.
Історія розвитку харчування людини. Вплив харчування на стан здоров’я населення. Функції їжі.
Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1rDAmvMijBUQUjpwxPzGwred59wSQw7gBfk36HUysSE8/edit?usp=sharing
Нормування ліпідів у раціонах харчування
Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1CbScHyFpE3KqgLjnS2T9OtPl_5am65ahgMfvAaeGmuw/edit?usp=sharing
15.05.2020
Тема 2. Харчові речовини та їх фізіологічне значення
для організму людини
Нормування білків у раціонах харчування (фізіологічне
значення білків, джерела постачання, наслідки надлишку та дефіциту білків у
харчовому раціону, добова потреба). https://docs.google.com/document/d/1keryv3MH68XwwbIqfvvFqAmXsd1Mh_niwpA_cpAqerY/edit?usp=sharing
08.05.2020
Поняття термінів
"фізіологія" та "фізіологія харчування". Завдання фізіології харчування. Зміст предмету
"Фізіологія харчування”.
https://docs.google.com/document/d/1l7lIgJHDD4771ZRSM1aSXEl6MTk37O3HvsmcdP61GR4/edit?usp=sharing
Тема 1. Вступ. Предмет і завдання курсу фізіологія харчування.
Історія розвитку харчування людини. Вплив харчування на стан здоров’я населення. Функції їжі.
Д/З: опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1rDAmvMijBUQUjpwxPzGwred59wSQw7gBfk36HUysSE8/edit?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий