Робота на карантині 01.06-05.06
01.06.2020
Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників.
Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням
Робота на карантині 25.05-29.05
Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів
Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1hyn87H_RCGxXKrsDUznRJwneKnJCCyKYrJl7gdFqKGA/edit?usp=sharing
Робота на карантині 18.05-22.05
Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції.
Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням
Робота на карантині 04.05-08.05
Тема 1. Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктівСанітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв
Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням
https://docs.google.com/document/d/1xfACTM9VUMn5xGZ0aBVlnECvMn2uaQCAo3KK_QJte14/edit?usp=sharing
Комментариев нет:
Отправить комментарий