Гігієна та санітарія виробництва 1гр.

Робота на карантині 01.06-05.06

01.06.2020

Вимоги до ароматичних речовин і харчових барвників. 

Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням 

Робота на карантині 25.05-29.05

Санітарні вимоги до приготування борошняних виробів

Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням 

https://docs.google.com/document/d/1hyn87H_RCGxXKrsDUznRJwneKnJCCyKYrJl7gdFqKGA/edit?usp=sharing

Робота на карантині 18.05-22.05

Гігієнічні вимоги до реалізації готової продукції. 
Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням 

Робота на карантині 04.05-08.05

Тема 1. Санітарні вимоги до кулінарної обробки харчових продуктів

Санітарні вимоги до приготування холодних страв і закусок, холодних солодких страв
Д/З: Опрацювати матеріал, поданий за посиланням 
https://docs.google.com/document/d/1xfACTM9VUMn5xGZ0aBVlnECvMn2uaQCAo3KK_QJte14/edit?usp=sharing

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Консультація